Kiemelkedő komfort

A nemes anyagból készült kényelmes enteriőr nagyobb helyet biztosít az első és a hátsó üléseken, és olyan innovatív megoldásokkal rendelkezik, amelyekkel még a hosszú utak is komfortban telnek.

Elektromosan állítható vezetőülés

Élvezze a deréktámasszal rendelkező, 10 irányban állítható vezetőülés által kínált személyre szabott kényelmet.

Memória funkció

Az ajtókon elhelyezett gombokkal kétféle beállítás tárolható el. A memória nemcsak az üléshelyzetet, hanem a külső tükrök beállítását és a tükrök tolatáskori lehajtott helyzetét is eltárolja.

Alumínium pedálok

Az alumínium pedálok még egyedibb megjelenést kölcsönöznek az egyébként is fényűző belső térnek.

Váltófülek a kormányon

A Lineartronic fokozatmentes sebességváltó manuális módjában a kormányon elhelyezett váltófülekkel dinamikusan válthat a sebességfokozatok között.

Kamerarendszer

A tolatókamera mellett oldalsó kamera és elülső kamera könnyíti meg a parkolást és az elindulást. A jobb láthatóság érdekében a tolatókamera képe szuperszéles formátumban jelenik meg a képernyőn.

Éberségfigyelő és vezetőfelismerő rendszer

A műszerfalba épített kamera felismeri a vezetőt, illetve menet közben folyamatosan figyelemmel kíséri a vezető éberségét.

Egyéni beállítások a vezetőfelismerés alapján

A regisztrált felhasználóknak elegendő beülniük a vezetőülésbe, és a vezetőfelismerő rendszer automatikusan beállítja az üléspozíciót, a külső visszapillantó tükröket, valamint a legutóbb használt egyéni beállításokat (pl. klímabeállítás, kijelző beállítások stb.).

Figyelmetlenségre és fáradtságra figyelmeztetés

Az éberségfigyelő rendszer jelzi, ha a vezető nem figyel az útra, valamint riasztással jelzi, ha a vezető szemhéjának mozgása alapján fáradtságot észlel.

Praktikus csomagtértakaró

Az érintésre felcsévélődő csomagtértakaró még egyszerűbbé teszi a bepakolást, az elektromosan működtethető csomagtérajtó pedig fokozza a kényelmet.

Tágas csomagtér

A széles és közel négyszögletes csomagtér elegendő helyet biztosít, ha pedig még több rakodótérre van szüksége, a 60/40 arányban dönthető hátsó ülések lehajtásával növelheti a csomagtér méretét. A nagy ajtónyílásnak köszönhetően a ki- és bepakolás is könnyű.

Praktikus megoldások

A csomagtérben számos megoldás segíti a még gondtalanabb szállítást: a hátsó ülések egyetlen mozdulattal lehajthatók, bevásárlótáska akasztó található mindkét oldalon, valamint 4 db csomagrögzítő füllel rögzíthet pl. csomagrögzítő hálót. Ráadásul a csomagtérben egy 12 V-os csatlakozó is található.

11,6” Infotainment rendszer

A nagyméretű 11,6 hüvelykes érintőképernyő lehetővé teszi az intuitív, okostelefon-szerű működést az audio és egyéb hasznos funkciókhoz, miközben olyan rendszereket is támogat, mint például az Apple CarPlay vagy az Android Auto.

Harman/Kardon audiorendszer

A Harman/Kardon legújabb Green Edge technológiájával készült prémium audiorendszer hamisítatlan koncertélményt teremt az Outback utasterében.

USB portok

A praktikusan elhelyezett elülső USB-bemenetekre csatlakoztatott okostelefon tartalma elérhető az infotainment rendszeren keresztül. A hátsó USB-csatlakozók lehetővé teszik a hátsó utasok számára elektronikus eszközeik töltését.

CD-nyílás a kartámaszban

A prémium audiorendszerrel szerelt modellekben a CD-lejátszó a kartámaszban van elrejtve, így nem kell lemondania zenei gyűjteményéről.

Kormánykeréken elhelyezett vezérlőgombok

A kormányon elhelyezett vezérlőgombokkal kényelmesen irányíthatja az audiokészüléket és a Bluetooth® kihangosító rendszert, így Önnek kizárólag az útra kell figyelnie.

Vízlepergető ülések

Az aktív élet kedvelőinek, az Exclusive Cross modellekben olyan poliuretán üléskárpit található, ami nem ázik át, így egy eseménydús kültéri kaland után azonnal kezdődhet az újabb.

Kétzónás automata klímaberendezés

A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a számára kellemes hőmérsékletet, és a kétzónás, automatikus klímavezérlés tartja a kívánt értékeket.

Fűthető kormánykerék

A kormányfűtésnek köszönhetően hideg időben még komfortosabb lehet a vezetés.