Rólunk

GROHOCZKY KFT.img
1112 BUDAPEST, Egér út-Péterhegyi út sarok.
Telefon: 06 1 424 8404
Szalon: H-P: 08.00-17.00

Szalon és szerviz Ünnepi nyitvatartás: (December 21,Január 2,3,4) 8-16-ig


Szerviz: H-P: 08.00-16.00

A Grohoczky Kft. 1990-ben jött létre magyar tulajdonosi háttérrel, amely az országban elsőként kezdte meg a Honda és Subaru típusú járművek márkaszerviz szintű garanciális és garanciaidőn túli javítását, alkatrész ellátását (akkor még németországi partner kapcsolat révén) Budapesten, a Fehérvári út 130. szám alatt.

A több lábon állás stratégiai szempontjait szem előtt tartva társaságunk, és ezzel egyidejűleg az ügyfeleink kiszolgálása is dinamikusan fejlődött az elmúlt években, ennek köszönhetően megkaptuk az akkor már Magyarországon is hivatalosan működő Subaru vezérképviselet (Emil Frey Import Kft.) korlátozás nélküli engedélyét a Subaru modellek forgalmazásához. Büszkék vagyunk rá, hogy az ezt követő években a magyarországi értékesítés jelentős hányadát sikerült magunkénak tudnunk.

A gépjárművek értékesítése mellett természetesen mindvégig nagy hangsúlyt fektettünk a fejlesztések során a szervizszolgáltatások, ezen belül is különösen a karosszéria javítás, valamint a fényezés színvonalának emelésére.

Az uniós csatlakozásunkat követően, a változó körülményekhez való igazodás érdekében alakítottuk ki új telephelyünket a XI. kerületben, az Egér úton, amely akkor több szempontból is megelőzte a korát, és a fejlesztések révén ma is messzemenően megfelelnek az elvárásoknak. Itt történik az új és használtautó-értékesítés, valamint itt vehetik igénybe ügyfeleink a szerviz szolgáltatásainkat is, legyen szó garanciális vagy garanciaidőn túli javításról. Jelenleg 8 szerelő állással, valamint a karosszéria- javító és fényező üzemmel állunk ügyfeleink rendlkezésére.

Kapcsolatfelvételhez kérjük töltse ki és küldje el nekünk az alábbi űrlapot!

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.